Skip to content

Aanpak

Kunnen leven met alles erop en eraan vraagt een integrale aanpak die van jou als geheel vertrekt. Daarom werken we zowel op mentaal, emotioneel, fysiek als filosofisch/spiritueel vlak. Deze holistische aanpak is gebaseerd op een model voor bewustzijnsontwikkeling dat verder bouwt op inzichten uit de positieve psychologie, humanistische psychologie, neurolinguïstisch programmeren (NLP), cognitieve gedragstherapie, verbindende communicatie, boeddhisme, mindfulness, enz.

In het kennismakingsgesprek bekijken we wat jou hindert om voluit te kunnen leven. Nadien gaan we via gesprekken en praktische technieken samen op weg. We doen dit op een manier die best bij jou past. Zo doen we bijvoorbeeld een beroep op het lichaam om emotionele spanningen of blokkades los te maken. Via concrete oefeningen verken en train je ook de kracht van je geest om met het leven om te kunnen gaan. Van nature beschikt iedereen over deze kwaliteit om je geest met aandacht te verstillen, zodat je inzicht kan krijgen in wat er nou precies speelt.

Concrete tools en tips kunnen jou meer moed en zelfvertrouwen schenken om constructief en enthousiast met het leven om te kunnen gaan. Door steeds meer te worden wie je in essentie bent, wordt de zin van je bestaan steeds duidelijker en ga je ook intenser van het leven genieten.

Back To Top